Etusivu » Eurakon

Eurakon

Konepaja Eurakon Oy


Yrityksen toimialana on konepaja- ja metallituotteiden osto, valmistus ja myynti. Liikevaihto on 1,8 milj. €. Yrityksen henkilöstömäärä on 9. Yrityksen imagoksi on pyritty luomaan kuva hyvään hinta/laatusuhteeseen pystyvästä ja toimitusvarmasta konepajasta. Eurakonin menestystekijöinä ovat usean kymmenen vuoden kokemus toiminnasta, monipuolinen konekanta ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Tausta

Varsinainen konepaja toiminta alkoi 1.5.1992 Aquamaster-Rauma Oy:ltä ostetulla konekannalla. Siitä eteenpäin konekantaa on uudistettu.

Tavoitteet

Yrityksen tavoitteena on palvella pitkäaikaisia asiakkaita. Yritystoiminnan päämääränä on taloudellisten tavotteiden täyttäminen sekä kaikkien sidosryhmien tarpeiden täyttäminen.

Tuotteet

Tuotteisiin kuuluu alihankintakoneistus asiakkaan kuvista, hihnakuljettimien veto- ja taittorummut ja laitekokonaisuudet.

Tuotanto

Käytössämme on tuotannonohjaus järjestelmä C9000. Tuotannossa toimii seitsemän useita vuosia samoilla koneilla työskennelleet henkilöt. Tuotannossa käytetään yhteistyökumppaneita esim. levytöissä ja pintakäsittelyssä.